Kırıkkalespor'u asamadın, düdüğünü as

Kırıkkalespor

Yeni sezona kurtuluş parolası ile başlayan Kırıkkalespor, kendi evinde üstün oynamasına rağmen Kırşehirspor ile 0-0 berabere kaldı. Hakem Sibel Kolçak, bir çok pozisyonda hatalı karar verirken 85. Dakikada Bahri'nin attığı golü ofsayt nedeniyle vermedi. 1

İLK YARI GOL YEMEMEK İÇİN ÇIKTILAR

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Kırıkkalespor Kırşehirspor ile karşı karşıya geldi. Maçın başlamasına dakikalar kala öncesinden taraftarlar stadı doldururken, il protokolü de takımı yalnız bırakmadı. Muhteşem bir atmosferde başlayan karşılaşmada iki takım da ilk yarı gol yememek üzere maça çıktı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, Kırıkkalespor kapanan Kırşehir defansını açmakta zorlandı.

 

DEVRE GOLSÜZ BİTTİ

Mutlak üç puan parolası ile maça çıkan kırmızı lacivertliler taraftar desteğini de arkasında aldığı maçta umulmadık bir futbol sergilerken yakaladığı ender pozisyonları da acemice harcadı.

Maç boyunca kanat organizasyonu yapmakta zorlanan kapanan defansı açamayan Kırıkkalespor’a bir de maçı orta hakeminin yaptığı acemilikler eklenince ortaya seyir zevki olmayan bir maç çıktı.

Maça her iki takımda kötü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin ilk ciddi atağı ilk devrenin son dakikasında geldi. Cansın’ın sol kanattan getirdiği topa kale ağzında Bahri iyi vuramayınca devre golsüz sona erdi.

 

KARŞILIKLI ATAKLAR

İkinci devrede ise Kırıkkalespor yaptığı müthiş atakları acemice harcadı. Maçın 65. Dakikada kırmızı lacivertilerin atağında Celal’in ortaya çıkarttığı topa Bahri’nin vuruşu kaleci Serkan’dan dönünce Kırıkkalespor mutlak bir golden oldu. 67. dakikada Kırşehirspor ağında kaleci Muhammet’ten seken topu ceza sahası dışında Furkan önünde buldu. Vuruşunu gol çizgisinden Sabri çıkarttı.

 

HAKEM FACİASI YAŞANDI

85.dakikada Cansın’ın kafa vuruşu sonrası defans oyuncusundan dönen topu Bahri filelere gönderdi. Nizami gol maçın orta hakemi tarafından ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Uzun süren itirazlar sonucu değiştirmedi ve hakem golü iptal etti. Karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçtan sonra Kırıkkalespor futbolcuları hakemin üstüne yürüdü.

6 dakika uzattığı maçı 90+4’de bitiren hakem büyük tepki çekerken, soyunma odası koridorlarında da hakeme büyük tepki vardı.

 

 

 

 

 

SAHA: Fikret Karabudak

HAKEMLER : Sibel Kolçak (*), Eren Gökmen (*), Anıl Balta (*)

KIRIKKALESPOR: B. Muhammet (**), Murat (**), Sabri (**), Serkan (**), Yasin (**), Celal(**),Hasan (*)(Burak ?), Osman (*)(Muhammet **), Veysi (**), Bahir (*)(Gökhan ?), Cansın (**)

YENİ KIRŞEHİRSPOR: Serkan (**),Koray (**), Hacı Ahmet (**), Cankat (***), Murat (**),Bekir (*), Furkan(**)(Tunç?), Rıdvan (*), Murat (**)(Rıdvan ?), Abdullah (***), Gökhan (**)

GOL: Yok



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ